Werken bij Foenix

Stichting Foenix is een dynamische, inspirerende werkomgeving. Via uiteenlopende trajecten, achtergronden en dromen, dragen wij dagelijks ons steentje bij aan het verminderen van de afvalberg. MAS-er, reïntegreerder, vrijwilliger of jonge moeder; iedereen vindt bij Foenix een passende (leer)werkplek. De werkzaamheden variëren van bijvoorbeeld telefoniste, bijrijder, monteur, sorteerder tot winkelmedewerker. Wij bieden aan zo'n 750 mensen per jaar een werkplek.

 

Interesse?

Voor meer informatie over werk, onze reïntegratietrajecten en de mogelijkheden voor jou, kun je op werkdagen contact opnemen met onze P&O afdeling:

Olga Tokmakova of  Ellis Hendriks
telefoon: 055-533 94 82
e-mail: otokmakova@foenix.nl, ehendriks@foenix.nl

 

Maatschappelijk stages

Jonge scholieren zijn van harte welkom om bij Foenix hun Maatschappelijke Stage te lopen. Op de website van Apeldoorn pakt aan kun jij je aanmelden voor een MAS-stage bij ons. Mail het stageformulier ingevuld en met een kopie van een geldig legitimatiebewijs naar:

sdubbelhuis@foenix.nl

of stuur de overeenkomst per post naar:

Foenix Kringloop en Reïntegratie

T.a.v. Suzanne Dubbelhuis
Postbus 138
7300 AC Apeldoorn

Vacatures

Vrijwilligers horeca en kleding

Wij zoeken vrijwilligers horeca en kleding op onze Zwitsal-locatie. Ben je minimaal twee dagdelen per week beschikbaar, bij toerbeurt ook op zaterdag?
Dan bieden wij jou een leuke uitdaging in een prettige werkomgeving, met vrijwilligersvergoeding en een kortingspas voor onze winkels.

Interesse?
Bel dan 055-5339482 en vraag naar Ellis of Olga