Als werknemer bij Foenix werk je mee aan een betrokken en duurzame samenleving

 

Foenix is een sociale onderneming die zich inzet voor een circulaire en inclusieve samenleving waarin mens, milieu en economie op een harmonieuze manier met elkaar in evenwicht zijn.

Foenix is een onafhankelijke en professionele organisatie die jaarlijks met een groep enthousiaste medewerkers in vaste dienst meer dan 750 leer-en werkplekken aanbiedt in werkplaatsen, winkels, inname, De Wasserij & Het Textielatelier, Houtwerkplaats, klokkenmakerij, transport en kantoren.

Actuele vacatures

Vrijwilligersvacature Brocante / Vintage

Word jij blij van prachtige vintage/brocante items? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

Doorlopende vrijwilligers vacatures

Stichting Foenix is een dynamische, inspirerende werkomgeving. Via uiteenlopende trajecten, achtergronden en dromen, dragen wij dagelijks ons steentje bij aan het verminderen van de afvalberg. MAS-er, reïntegreerder, vrijwilliger of jonge moeder; iedereen vindt bij Foenix

Bekijk de vacature

Aan de slag bij Foenix

Stichting Foenix is een dynamische, inspirerende werkomgeving. Via uiteenlopende trajecten, achtergronden en dromen, dragen wij dagelijks ons steentje bij aan het verminderen van de afvalberg. MAS-er, reïntegreerder, vrijwilliger of jonge moeder; iedereen vindt bij Foenix een passende (leer)werkplek. De werkzaamheden variëren van bijvoorbeeld telefoniste, bijrijder, monteur, sorteerder tot winkelmedewerker. Wij bieden aan zo'n 750 mensen per jaar een werkplek. 

Interesse?

Voor meer informatie over werk, onze reïntegratietrajecten en de mogelijkheden voor jou, kun je op werkdagen contact opnemen met onze HR afdeling: hr@foenix.nl

Maatschappelijke stages

Leerlingen van middelbare scholen in Apeldoorn zijn van harte welkom om bij Foenix hun maatschappelijke stage te lopen.

Wil je weten op welke Foenix vestiging MAS plekken beschikbaar zijn? Kijk dan op de website of in de app van Apeldoorn pakt aan/Maatschappelijke Stages. Je kunt je hier ook meteen aanmelden, dan nemen wij daarna contact met je op.

Verhalen van de werkvloer

In gesprek met Annet Mennes

woensdag 28 februari 2024

Wij zijn blij met TaalDigiHuis CODA Apeldoorn als samenwerkingspartner. Samen maken we de wereld een beetje mooier, elke dag opnieuw.

Lees meer

Door vrijwilligerswerk weer werkfit

woensdag 14 februari 2024

Via haar re-integratietraject is Laska gestart met vrijwilligerswerk op de boekenafdeling bij Foenix. Lees hier haar verhaal.

Lees meer

Aankondiging nieuwe Algemeen Directeur

maandag 6 november 2023

Per 1 januari 2024 start Marc van Zanten als Algemeen Directeur bij Foenix Circulair Ambachtscentrum.

Lees meer