Huisregels

Je bent van harte welkom in de Foenix winkels. Om prettig winkelen te bevorderen hanteert Foenix duidelijke huisregels. Als je één van onze winkels betreedt ga je akkoord met de onderstaande huisregels.

Foenix vraagt je vriendelijk om gebruik te maken van een winkelmandje.

Huisdieren worden niet toegelaten in onze winkels, blindengeleidehonden of hulphonden zijn vanzelfsprekend wel toegestaan.

Foenix heeft haar artikelen zichtbaar en onzichtbaar beveiligd. Indien het alarm afgaat vraagt Foenix, om misverstanden te voorkomen, je vriendelijk mee te werken aan nader onderzoek van kleding en tassen, en de mogelijke aankoopbon te tonen.

Foenix doet onder meer aangifte bij de politie: - bij winkeldiefstal - als medewerkers worden bedreigd en/of lastiggevallen - als er vals geld wordt uitgegeven

Foenix legt iedere winkeldief een civielrechtelijke boete op van € 181.- voor het oponthoud en de overlast.

Foenix rondt contante betalingen af op € 0,05.

Foenix controleert als standaardprocedure al het geld op echtheidskenmerken; Foenix accepteert geen biljetten hoger dan € 100,-.

In het kader van goede orde en veiligheid is het van groot belang dat de instructies van het winkelpersoneel altijd strikt worden opgevolgd.

Camera-apparatuur is er voor veiligheid van klant en medewerker maar wordt ook gebruikt voor de opsporing van winkeldiefstallen en andere delicten. Foenix gaat hier met grote zorgvuldigheid mee om en neemt de wettelijke regelgeving met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens nauw in acht.

Foenix heeft de mogelijkheid haar klanten een winkelontzegging voor al haar winkels voor de duur van maximaal één (1) jaar op te leggen wanneer de huisregels niet worden nageleefd.

Deze huisregels kunnen te allen tijde worden aangevuld en/of gewijzigd door Foenix.