Lezing over De verborgen impact - alles wat je wilt weten om effectief te verduurzamen

Babette Porcelijn, schrijver van het boek De verborgen impact, houdt op dinsdagavond, 15 oktober a.s. om 19.00 uur een lezing over het thema ''De verborgen impact - alles wat je wilt weten om effectief te verduurzamen" bij Foenix aan de Vlijtseweg 136 in Apeldoorn. De toegang is gratis.

We hebben als Westerse consument veel meer impact dan we denken. Niet alleen dagelijks binnenshuis of wekelijks aan de pomp, maar juist aan de andere kant van de wereld, bij het maken en vervoeren van de dingen die we dagelijks kopen. 

Babette Porcelijn
Verborgen Impact

Babette Porcelijn legt blinde vlekken in ons denken over duurzaamheid bloot. Ze laat zien waarom het nodig is om te verduurzamen, dat het écht verschil maakt wat je doet en hoe je het meest effectief aan de slag kunt gaan. Door middel van de Impact top 10 en praktische tips weet jij aan het einde van de avond hoe je jouw persoonlijke impact kunt verkleinen en word je geïnspireerd om zelfs eco-positief te worden, door meer bij te dragen dan je schaadt!

In het kader van het documentaire 'De kracht van de kringloopwinkel' (https://indebuurt.nl/apeldoorn/nieuws/kringloopwinkel-foenix-in-nieuwe-vpro-serie-de-kracht-van-de-kringloopwinkel~80901/) zal VPRO aanwezig zijn om de lezing op te nemen. 

Graag aanmelden bij Suzanne Dubbelhuis-Moot via sdubbelhuis@foenix.nl