We zijn er trots op!

We zijn blij en trots op de mooie samenwerking met Circular Booster, een prachtige organisatie van Bernd Teule (product designer) en Steef Niesing (projectmanager) en Aventus Zutphen Fashion & Vormgeving.

Samen met Circular Booster maken we een circulaire design lamp van herbruikbare waardevolle materialen zoals textiel, hout en spaken.
We zitten nu in het midden van de productie-fase. Onze creatieve collega's van het Textielatelier Tonny Westra (leidinggevende) en Liza Smit, stagiaire (inmiddels klaar met haar stage) zijn recentelijk geïnterviewd door Hanneke Koning (Project- en Procesbegeleider bij Plek) over de tas die ze van tweedehands textiel maken voor de design lampen. Dit interview geeft een mooi inzicht in het proces waar we op dit moment in zitten.
We hebben veel vertrouwen in de toekomst. Om de doelstellingen over circulaire en inclusieve economie te realiseren is de samenwerking tussen diverse sectoren op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau essentieel. Met onze samenwerkingspartners zetten we elke dag opnieuw een stap richting een duurzame wereld!

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten en acties?
Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.