Onze groei naar sociaal ondernemerschap is erkend met een PSO-certificering!

Foenix Circulair Ambachtscentrum heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Foenix Circulair Ambachtscentrum op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Foenix Circulair Ambachtscentrum op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Yvonne van der Toom (HR Manager Foenix Circulair Ambachtscentrum): “Het bereiken van Trede 3 betekent dat wij koploper zijn als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Er zijn bij ons nu (in)direct meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam, dan bij organisaties in dezelfde grootteklasse.

Binnen Foenix omarmen wij een inclusieve cultuur die de diversiteit weerspiegelt van onze samenleving. Iedereen krijgt de kans om mee te werken aan eigen ontwikkeling, ieder met hun eigen leerdoelen. Hierdoor hoeft niemand langs de zijlijn te staan.

Ik ben trots op al onze collega’s omdat zij betrokken zijn bij dit succes. We blijven ons dag in dag uit inzetten om nog meer mensen te helpen aan een passende stage c.q. werkervaringsplek.

Het certificaat werd uitgereikt door Sunita Biharie, Wethouder Werk & Inkomen, Welzijn en Sport en Natalie van de Venne van PSO Nederland aan Yvonne van der Toom, HR Manager bij Foenix Circulair Ambachtscentrum.

Wij werken aan een duurzame en betrokken samenleving. Doe je mee?