Plek en Foenix spreken voor de Social Media Club

Van de website van de Social Media Club:
Duurzaamheid, het is een bekend begrip dat tegenwoordig overal genoemd wordt. Duurzaamheid, houdt voor iedereen weer wat anders in. Niet qua definitie van het woord duurzaamheid. Wel hoe ieder daarmee om gaat. Zo geldt dat ook voor onze sprekers van 11 december 2017. DeA zet in op duurzame energie voor heel Apeldoorn en Plek/Foenix op circulaire economie. We krijgen te horen waarom en hoe ze dat doen. Maar ook hoe zij Social Media daarbij inzetten of willen gaan inzetten.

Reserveer hier je ticket

DeA

Namens DeA komt Gertine Wilders spreken. Zij is verantwoordelijk voor de communicatie en marketing. Het is aan haar om Apeldoorners te vertellen waar DeA voor staat: Schone, groene energie voor alle inwoners en bedrijven. Weg met de vervuilende, fosiele brandstoffen.  Het is ook aan haar om te vertellen hoe jij als particulier of met je bedrijf gebruik kan maken van deze groene energie.

Plek en Foenix

Kim Verschuren (Plek) en Arjin Jans (Foenix) zijn initiatiefnemers die geloven in circulariteit. Zij zoeken naar concepten om dit concreet te maken. Door samen ideeën en invalshoeken te verkennen, komen ze tot mooie mogelijkheden.  Zowel online en offline. Vanavond komen ze ons hun ideeën vertellen, maar horen zij ook graag jouw ideeën hierover.