UITBLINKERS

Opening van onze Shop in Shop

Op donderdag 29 februari jl. werd een nieuw hoofdstuk ingeluid bij Foenix met de feestelijke opening van "UITBLINKERS". De bijzondere gebeurtenis vond plaats in de Foenix winkel aan de Vlijtseweg, waar nu een inspirerende shop-in-shop is gecreëerd.
Wat was het fijn om klanten en samenwerkingspartners van Foenix hier te zien. In het hart van de Shop in Shop ligt toewijding aan vakmanschap, duurzaamheid en inclusiviteit.

In onze gezamenlijke Houtwerkplaats met Circulus op Bonaire, locatie Zuid, wordt elk artikel zorgvuldig en uniek vervaardigd van afgekeurde houtproducten die bij ons worden aangeboden. Met veel passie, vaardigheid en aandacht werken onze medewerkers dagelijks aan diverse artikelen zoals tapasplankjes, designlamp tot tafeltjes. Elk item straalt vakmanschap uit.

In ons Textielatelier komen stoffen tot leven onder de behendige vingers van onze naaisters en kleermakers. Hier worden kledingstukken, tassen en kussens ontworpen en gemaakt van ingeleverde stoffen, geschikt leer van afgekeurde banken en ander textiel. De artikelen worden met zorg en liefde vervaardigd, wat de schoonheid van duurzame mode en de ambacht van textielwerk weerspiegelt.

Maar ook parels die hun weg naar onze winkel hebben gevonden worden vanaf vandaag verkocht in onze Shop in Shop. Deze worden door ons gesorteerd, schoongemaakt en gepresenteerd. Elk stuk draagt een verhaal, een geschiedenis en een belofte van een nieuw begin met zich mee.

Graag willen we iedereen bedanken die hun steentje heeft bijgedragen aan de feestelijke opening vanmiddag. In het bijzonder een bedankje voor de medewerkers van de gezamenlijke Houtwerkplaats Foenix & Circulus, de collega's uit Het textielatelier, studenten van het team van de horeca opleiding van Aventus, Bakkerij Zonnehoeve en het team Zwitsal.

Foto's: Pim Helmich

Wij werken aan een duurzame en betrokken samenleving. Doe je mee?