Foenix opent een nieuwe locatie in Voorst

Op zaterdag 3 maart om 10.00 uur opende kringloopwinkel Foenix haar deuren in De Benring in Voorst. Foenix is een kringloop- en reïntegratiebedrijf. Dit betekent dat hergebruik van goederen hand in hand gaat met het bieden van leer- en werkplekken. De Benring is een wooncomplex voor ouderen en de bewoners zijn enthousiast over de reuring die komst van Foenix brengt.

Gezamenlijke droom

“De Benring is stevig geworteld in Voorst. Droom van De Benring is dat iedereen kan meedoen en van waarde is. Jong, oud, met of zonder zorg. De komst van Foenix naar De Benring is een belangrijke stap in het realiseren van deze gemeenschappelijke droom. We zijn daarom ook bijzonder blij dat Foenix op zaterdag 3 maart aanstaande officieel de winkeldeuren in De Benring opent,” aldus bestuurslid Paul Bril van Woonzorgcoöperatie Voorst in Omgeving.

Directeur Arjin Jans en projectmanager Gönül Hettema-Fidan van Foenix zijn eveneens trots: “Foenix wil, samen met onze samenwerkingspartner Pluryn, mensen kansen bieden en meedoen in de samenleving stimuleren. Die kansen bieden we aan een grote diversiteit aan medewerkers. Maar ook  aan klanten, die we een inspirerende plek bieden en gelegenheid om anderen te ontmoeten. We zijn er trots op dat we een vestiging in Voorst gaan openen en de mogelijkheid krijgen om inwoners te ontmoeten. Zij kunnen overigens zelf ook actief meedoen in de winkel. We kijken ook uit naar de samenwerking met ’s Heeren Loo, Trimenzo en de Woonzorgcoöperatie.”

Waar komt de kringloopwinkel?

Foenix komt op een centrale plek in De Benring. De winkel is vanaf 3 maart van dinsdag t/m zaterdag van 09.00-17.00 uur open.

De winkel is te vinden aan de tuinstraat 51, Voorst