Sociaal Ondernemen Werkt

Met volle blijheid delen we met jullie dat wij 17 november de prijs in de categorie "De meest inspirerende sociale werkgever" op het event "Sociaal Ondernemen Werkt" hebben gewonnen!

Wij zijn ontzettend trots op al onze collega's en zien deze prijs als een prachtige erkenning en waardering voor al ons werk, en zien het ook als een enorme stimulans om ons verder in te zetten voor onze idealen op het gebied van duurzaamheid en inclusiviteit.

Foto is gemaakt door FactorWerk / R. Esselbrugge

 

 

Wij feliciteren alle finalisten en ook de andere winnaars, Favorabel Zutphen, (Angela Bossenbroek-ter Maat) en SPAR Together Better Deventer (Martijn ten Berge), van harte!

Wij danken Irma Ten Bulte van het UWV voor de prachtige voordracht! Deze prijs is mede mogelijk gemaakt door haar voordracht. Wij danken iedereen die Foenix een warm hart toedraagt en iedereen die op ons gestemd heeft!
Het was een geslaagd evenement in verschillende opzichten. De organisatie heeft laten zien wat inclusiviteit niet alleen in theorie maar in werkelijkheid inhoudt. De inhoud van het programma, de presentatoren Marc van Zanten en Willemien Vreugdenhil, het panel, de gastspreker Jack Cox over vlindereconomie, de jury gevormd door Bennie NijmeijerRolf Winter en juryvoorzitter Edwin Jong, de prijsuitreiking, het eten en de service waren indrukwekkend. Dank aan de organisatie voor dit betekenisvolle event en het zichtbaar maken dat "Sociaal Ondernemen Werkt"!

We danken Werkgevers Servicepunt Stedendriehoek en Noordwest Veluwe I FactorWerk, Marc van ZantenSteffie van OostrumPim Helmich en iedereen van harte voor de bijdrage die ze daaraan hebben geleverd!