Foenix vestigingen Apeldoorn zijn open

Onze vestigingen zijn ondanks de huidige situatie nog steeds open. Dit is een bewuste keuze – wij willen ook nu invulling blijven geven aan onze maatschappelijke taken. Er zijn nu meer mensen die het financieel moeilijk hebben en verder in het isolement raken. Als bij deze groep mensen een wasmachine of koffiezetapparaat kapot gaat, is het prettig dat ze een dergelijk apparaat bij de kringloop voor een lage prijs kunnen kopen. Hoewel op afstand, blijkt ook dat het voor veel mensen van belang is om even in de kringloop te zijn om bijvoorbeeld een boek te lezen of een praatje te maken. 

Dagelijkse evaluatie
A
ls organisatie volgen we alle adviezen van het RIVM op en nemen alle maatregelen om onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen. Het management van Foenix volgt de ontwikkelingen op de voet en evalueert dagelijks of de genomen maatregelen nog voldoen aan wat de actualiteit van ons vraagt.  

Maximaal 30 klanten in de winkels
In verband met de aangescherpte maatregelen mogen
bijvoorbeeld maximaal 30 klanten in de winkels tegelijk aanwezig zijn. We verzoeken onze klanten om een mandje te pakken, 1.5 meter afstand van elkaar te houden, niet onze winkels binnen te gaan als ze symptomen van de ziekte hebben, en in de binnenkant van hun elleboog te niezen of hoesten als dit niet te voorkomen is. We houden toezicht om de gezondheid van onze medewerkers en klanten te kunnen waarborgen en spreken klanten en medewerkers hier ook op aan. Daarom is het zeer belangrijk dat iedereen zelf ook verantwoordelijkheid neemt en rekening houdt met de aangescherpte maatregelen, zodat we met z’n allen veilig en wel door deze periode heen komen en winkelen nog steeds als een aangename belevenis wordt ervaren.  

Inname goederen voorlopig uitstellen
Hoewel we
altijd erg blij zijn met uw bruikbare spullen, doen wij vanwege beperkte ruimte in ons innamepunt op dit moment een oproep om het brengen van goederen indien mogelijk voorlopig uit te stellen. Gooi uw spullen niet weg. Heeft u een eigen garage of schuur, sla uw goederen voor de kringloop dan voorlopig thuis op. Als het echt niet anders kan, kunt u nog steeds uw goederen komen brengen. In verband met de lage bezettingsgraad kunnen we maar beperkt herbruikbare goederen komen ophalen.  

Informatie over de ontwikkelingen kunt u via onze facebook pagina en via de website www.foenix.nl volgen. Wij wensen iedereen sterkte in deze moeilijke periode. 

Wij werken aan een duurzame en betrokken samenleving. Doe je mee?