Wij zoeken een nieuwe collega om ons team te versterken:

Winkelleidinggevende
Molenmakershoek

(32-38 uur per week)

Wat ga je doen?

Als inspirerende winkelleidinggevende ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in onze kringloopwinkel. Je zorgt voor de continuïteit in de bedrijfsvoering. Je bent verantwoordelijk voor de optimale inzet en begeleiding van de medewerkers en je draagt zorg voor de bijbehorende administratie. Waar nodig bewaak je hun ontwikkeling en voer je begeleidingsgesprekken. Als winkelleidinggevende ben je professioneel en klantvriendelijk. Daarnaast zorg je voor een representatieve inrichting en uitstraling van de winkel.

Wie breng je mee?

Geen dag is hetzelfde. Daarom is het fijn als je goed kunt organiseren en schakelen. Je bent commercieel ingesteld en hebt aantoonbare ervaring in de Retail of Hospitality branche. Als motiverend leidinggevende ben je empatisch, open, sociaal en ga je graag de verbinding aan met onze klanten en medewerkers.

Competenties en functie eisen:

  • MBO-4 denk- en werkniveau. 
  • Leidinggevende ervaring op commercieel en sociaal gebied.
  • Stressbestendig, initiatiefrijk, flexibel, resultaatgericht, ondernemend
  • Je werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag.

Wij bieden jou:

Het betreft in aanvang een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden voor 32-38 uur per week. Salarisindicatie, tussen € 2.337,25 en € 2.802,28 op basis van een fulltime dienstverband conform het Handboek Arbeidsvoorwaarden van de BKN. Een prettige werkomgeving binnen een dynamisch bedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

Solliciteren kan t/m 18 november 2022. Stuur je cv en motivatiebrief naar hr@foenix.nl en laat ons weten waarom jij de juiste persoon bent die we zoeken.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annemarie aan de Stegge, Operationeel Manager via 055-5339482.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Als werknemer bij Foenix werk je mee aan een betrokken en duurzame samenleving

 

Foenix is een sociale onderneming die zich inzet voor een circulaire en inclusieve samenleving waarin mens, milieu en economie op een harmonieuze manier met elkaar in evenwicht zijn.

Foenix is een onafhankelijke en professionele organisatie die jaarlijks met een groep enthousiaste medewerkers in vaste dienst meer dan 750 leer-en werkplekken aanbiedt in werkplaatsen, winkels, inname, De Wasserij & Het Textielatelier, Houtwerkplaats, klokkenmakerij, transport en kantoren.