Per 1 november 2020 zoeken wij een nieuwe collega om ons team te versterken:

Leidinggevende Houtwerkplaats

Functieomschrijving:

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de houtwerkplaats. Het is een leuke uitdaging voor je om de werkplaats te optimaliseren, nieuwe klanten te werven en daarbij is het creëren van een veilige en aangename werkplek vanzelfsprekend. Je bent verantwoordelijk voor de optimale inzet en begeleiding van de medewerkers. Als leidinggevende ben je een voorbeeld van een professionele en klantvriendelijke houding. Op duurzame wijze ontwerpen en maken van meubels, zowel enkelstuks of kleine series. Wat ooit afval was krijgt bij ons een tweede kans!

Je taken bestaan uit:

  • Leidinggeven, stimuleren, motiveren, begeleiden en enthousiasmeren van een diverse groep medewerkers. Zorgdragen voor hierbij horende administratie.
  • Circulair hergebruiken van ingebrachte hout, meubels, materialen en waarborgen van de kwaliteit van de vervaardigde producten.
  • Het voorbereiden van het productieproces en maken van de meubels.
  • Het hoogwaardig afwerken van meubels door middel van technieken als houtsnijden en inleggen en tevens schilderen of aflakken.

Competenties en functie eisen:

  • MBO+ denk- en werkniveau.
  • Leidinggevende ervaring op commercieel gebied en begeleiding.
  • Ervaring als meubelmaker en/of decorbouwer.
  • Stressbestendig, initiatiefrijk, flexibel, resultaatgericht, ondernemend met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent zowel zelfstandig als een teamplayer met uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden.

Wij bieden jou:

Een jaarcontract voor 32-38 uur per week. Salarisindicatie, tussen € 2.210 en € 2.470 op basis van een fulltime dienstverband. Een prettige werkomgeving binnen een dynamisch bedrijf en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Als werknemer bij Foenix werk je mee aan een betrokken en duurzame samenleving

Over Foenix:

Foenix is een sociale onderneming die zich inzet voor een circulaire en inclusieve samenleving waarin mens, milieu en economie op een harmonieuze manier met elkaar in evenwicht zijn. Foenix is een onafhankelijke en professionele organisatie die jaarlijks met een groep enthousiaste medewerkers in vaste dienst meer dan 750 leer-en werkplekken aanbiedt in werkplaatsen, winkels, inname, De Wasserij & Het Textielatelier, Houtwerkplaats, transport en kantoren.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Arjin Jans (directeur Foenix) via 06-13769281.

De sollicitatie kun je t/m 30 september 2020 sturen naar sdubbelhuis@foenix.nl. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 5 oktober 2020.